Gmatforumu.com Yurtdışı Eğitim Öncesi Bilgi Kaynağı

• Yazıtipi boyutunu arttır
  • Varsayılan yazıtipi boyutu
  • Yazıtipi boyutunu azaltır
Gmatforumu.com
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Reklam
ABD'de okul ariyorum
(1 viewing) 1 Guest
Go to bottom
TOPIC: ABD'de okul ariyorum
zeynepdizdar71
Senior Member
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
ABD'de okul ariyorum 1 Year, 5 Months ago Karma: 2
merhaba,
TOEFL ve GMAT'i aldiktan sonra ABD'de fiyati cok yuksek olmayan fakat Turkiye'ye dondukten sonra isime yarayacak MBA egitimi veren bir okul ariyorum. Benim icin onemli olan
-kisa surmesi
-okul hayatinin eglenceli olmasi
-Turk ogrenciler tarafindan tercih edilmesi
-Turkiye'de iyi bir alumni kitlesi bulunmasi
-Kabul almanin cok da zor olmamasi
-Partial burs vermesi.

bana hangi okullari tavsiye edersiniz? Daha once bir danisman firmaya basvurmadim ama iyi bir yerden kabul alacaksak birkac bin USD vermeyi goze alabilirim danisman firmaya. Tavsiye edeceginiz bir yer var mi?

Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Reklam
hassan
Senior Member
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:ABD'de okul ariyorum 1 Year, 5 Months ago Karma: 0
zeynep, Türkiye'de hangi sektörde ne iş yapmak istediğini söylersen daha çok yardımcı olabiliriz.

Başvurularda önce buna karar vermek gerekiyor, kafanda bir hedefin olacak ve essaylerini sanki 6 yaşından beri o hedefin peşinde koşuyormuş gibi yazacaksın.

Sonra hedefine (en azından hikayene) uygun bir okul bir seçmelisin. Uluslararası ticaret için farklı, operations için farklı, finance için farklı okullar var. GMAT ve TOEFL puanlarına göre sana okul önerebilirim.

Benim başvuru yaptığım okulların içinde en çok Türk community'si olan CMU Tepper. Küçük bir okul olmasına rağmen giden çok Türk var ve başarılı bir okul.

başarılar,
Hasan

Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Go to top
Reklam
Empathy Eğitim More Counseling and Education QS Top MBA @ Istanbul EASY Yurtdisi Egitim Danismanligi TOEFL, GRE, GMAT, SAT Official Guide for GMAT!
SÖZLÜK
Kelime:

• States Test Out New Math
    As the school year begins, changes to education laws are kicking in across the U.S. as part of Obama's push to overhaul K-12 public schools.