Gmatforumu.com Yurtdışı Eğitim Öncesi Bilgi Kaynağı

• Yazıtipi boyutunu arttır
  • Varsayılan yazıtipi boyutu
  • Yazıtipi boyutunu azaltır
Gmatforumu.com
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Reklam
Şirketlerin yalanlarına kanmayın!!
(1 viewing) 1 Guest
Go to bottom
TOPIC: Şirketlerin yalanlarına kanmayın!!
prsphn
Fresh Member
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Şirketlerin yalanlarına kanmayın!! 11 Months ago Karma: 0
Arkadaşlar bu konuyu açma nednm bi sürü promosyonla bizleri kandırmaya çalışan şirketleri tanımaktır.. dil kursu ücretsiz siigorta hatta üstüne bi de limuzinle karşılama kamyası yapanlara kanmayın.. ben çok araştrdım gitmeden sizde okuyun sorun araştırın bu promosyonlara kanmayın derim..bi sorunuz olursa cvplarım yine..

Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Reklam
helennn
Fresh Member
graphgraph
Re:Şirketlerin yalanlarına kanmayın!! 11 Months ago Karma: 0
keşke gitmeden daha doğrusu şirketimi seçmeden önce tecrübeli insanlarla konuşsaydım böyle.. ama ben gidip en ucuzuna ve yalan promosyanlara kandm ve benim yardımıma başka bir danışman şirketin temsilcileri koştu inananamadım.. bu yıl onlarla gidicem saolsunlar bu konuda yardıma ihtiyacı olan olursa bende yazabilirim konuşabiliriz.. araştırmadan gitmeyin orda benm gibi cepten harcamak zorunda kalırsınız ayrıca o hani söledikleri 10 sponsor olayı varya o da yalan biri bile telefonuma çıkmadı..! neyseki yardımcı oldular son 1 ay rahat kaldım.. yardım isteyen olursa yazabilirim helennn88@gmail.com

Logged Logged
cansoy
Fresh Member
graphgraph
Re:Şirketlerin yalanlarına kanmayın!! 2 Months ago Karma: 0
çok haklı bir tespit....

Logged Logged
Go to top
Reklam
Empathy Eğitim More Counseling and Education QS Top MBA @ Istanbul EASY Yurtdisi Egitim Danismanligi TOEFL, GRE, GMAT, SAT Official Guide for GMAT!
SÖZLÜK
Kelime:

• States Test Out New Math
    As the school year begins, changes to education laws are kicking in across the U.S. as part of Obama's push to overhaul K-12 public schools.