Gmatforumu.com Yurtdışı Eğitim Öncesi Bilgi Kaynağı

• Yazıtipi boyutunu arttır
  • Varsayılan yazıtipi boyutu
  • Yazıtipi boyutunu azaltır
Gmatforumu.com
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Reklam
ıstanbuldaki TOEFL kursları & TOEFL eğitimi
(1 viewing) 1 Guest
Go to bottom
TOPIC: ıstanbuldaki TOEFL kursları & TOEFL eğitimi
DDM1
Fresh Member
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:ıstanbuldaki TOEFL kursları & TOEFL eğitimi 6 Months, 3 Weeks ago Karma: 0
merhaba arkadaşlar

sayın ''london'' ilk sözüm sana ,sen discovery den mi eğitim aldın,DDM den mi ilk sorum bu.
bir kurumu bu şeklide yalan yalnış karalamanın ne kadar ayıp ve kötü bişey olduğunu algılayamayacak kadarda senin tabirinle ''merdiven altısın''

Ben beş yıldır DDM-DÜNYA DİLLERİ MERKEZİN de yöneticilik yapmaktayım.Sölediklerin tamamen yalan ;çünkü dediğin gibi biz toefl eğitimlerini gruplarda yapmıyoruz.yaklaşık 1 senedir Kişiye özel birebir özel ders şeklinde yapıyoruz.artı yabancı hocalarımız tamamı şuan özel üniversitelerde çalışan ,öğretmenlik sertifikası olan amerikalı ve ingiliz hocalar,yani dediğin gibi değil,istediğin zaman gel sana sertifikalarını da göstereyim.
Aynı zaman da DİSCOVERY için de yazdıkları yine yalan ve tamamen karalama üzerine yazıldığı çok belli. Burdan yazmak kolay tabi,kafana göre karalayabiliyosun...

ikinci sözümde sayın ''elektirkçiye'' bence aynı şeyi o da yapmış,kafasına göre yalan yalnış bence yine karalamak için yazılmış bir mesaj ,çünkü londonunda elektirkçiden de çok belli özellikle karalama yapmak için bu foruma girdiği.

lütfen arkadaşlar bu kurumlar kolay kolay oluşturulmuyo ve bu kuruluşlardan ekmek yiyen bir çok kişi var,biraz daha saygı çercevesinde eleştiri yaparsak ,bizde kurumlar olarak size elimizden gelen yardımı yaparız.
hepinize iyi günler

Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Reklam
ahmetcan35
Fresh Member
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:ıstanbuldaki TOEFL kursları & TOEFL eğitimi 1 Month, 2 Weeks ago Karma: 0
Gerçek toefl kursu arayanlar İzmir ve İstanbul ' da Maksimum Akademi mutlaka uğramalısınız.

Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Go to top
Reklam
Empathy Eğitim More Counseling and Education QS Top MBA @ Istanbul EASY Yurtdisi Egitim Danismanligi TOEFL, GRE, GMAT, SAT Official Guide for GMAT!
SÖZLÜK
Kelime:

• States Test Out New Math
    As the school year begins, changes to education laws are kicking in across the U.S. as part of Obama's push to overhaul K-12 public schools.